Kies voor sim only

Tegenwoordig hebben de meeste mensen het niet al te ruim. Toch blijft een mobiele telefoon natuurlijk noodzaak om te hebben. Toch zeker in de snelle maatschappij waarin we ons hedendaags bevinden. De mobiele telefoon is dus niet weg te denken en dan kun je er maar beter voor zorgen dat je een zo goedkoop mogelijk abonnement voor je mobiele telefoon afsluit, zodat je niet meer kosten maakt dan nodig is. Dit kan met een sim only abonnement.

Eens sim only, altijd sim only

Vraag maar eens aan mensen in je omgeving die gebruik maken van een sim only abonnement wat hun ervaring hiermee is en of ze tevreden zijn met de kosten die met zo’n abonnement gepaard zijn. Veruit de meeste mensen zullen zeer te spreken zijn over deze abonnementsvorm, omdat het gewoon geldbesparend werkt. Je krijgt een hoop en hoeft in principe nergens om verlegen te zitten (aangezien je zelf kiest hoe je abonnement eruit komt te zien).

Als je eenmaal gewend bent aan sim only zul je nooit meer anders willen. Je zult immers niet goedkoper uit kunnen dan met een sim only abonnement. Hoe goedkoop is niet te zeggen, want dat hangt van de samenstelling af, maar goedkoop zal het zeker zijn. Check dus ook alle sim only abonnementen en bekijk je besparing.