Providers

Met zoveel providers die allemaal in de groeiende behoefte van sim only voorzien is het enerzijds lastiger kiezen als je naar een sim only abonnement op zoek bent, maar natuurlijk heb je wel het voordeel dat er door de grote keuze én betere prijzen worden aangeboden én de abonnementen zodanig worden verfijnd dat deze uitstekend zijn af te stellen op je gebruik.

De beste provider

Natuurlijk wil je weten wie de beste provider is voor een abonnement, maar in alle eerlijkheid kunnen we geen provider van sim only aanwijzen die de beste is. De ene provider zal beter kunnen voorzien in je behoeften dan de ander en daarom zal iedereen ook een andere mening toebedeeld zijn over de beste provider en wie dit dan zou moeten zijn.

Waarschijnlijk zit je nu ook al bij een provider en dus kan het handig zijn om bij je huidige provider eens te bekijken wat ze je kunnen aanbieden op sim only gebied. Toch zeker als je een tevreden gebruiker bent is dit eigenlijk het eerste wat je zou moeten doen. Je weet tenslotte al wat je aan je provider hebt en dat je moet je bij het overstappen naar een andere nog maar afwachten. Kijk dus eerst bij je huidige provider en kijk daarna pas verder.