Sim only aanpassen

Het kan zo zijn dat je bij het kiezen van je sim only abonnement bepaalde zaken denkt nodig te hebben en andere zaken weer niet. Zo kan het zo zijn dat je bij het kiezen in de veronderstelling bent dat je met 500 MB internet per maand wel toekomt, maar dat je eigenlijk naderhand merkt (als je abonnement al loopt) dat je met 500 MB niet genoeg hebt en meer nodig hebt.

Neem contact op met je provider

Als je je sim only abonnement wilt aanpassen dien je hiervoor contact op te nemen met je provider en te vermelden dat je graag je abonnement (in dit geval) naar boven wilt aanpassen. Het zou overigens ook gewoon mogelijk moeten zijn om dit naar beneden te doen, maar je provider kan je hier alles over vertellen.

We kunnen ons niet voorstellen dat er providers zijn die moeilijk doen over het aanpassen van je abonnement en we hebben het zelf dan ook gelukkig nog nooit meegemaakt dat een provider hier niet aan meewerkt. Dit zou de provider ook niet zo’n hele goede naam geven en dit kost ze ook klanten natuurlijk. Immers, als jij je abonnement wilt aanpassen en je provider werkt hier niet aan mee, dan weten ze in elk geval zeker dat je je abonnement niet zult gaan verlengen en dat je na afloop van je contract weg bent.